Grindvloer
Een bijzonder alternatief
 

Een grindvloer is samengesteld uit natuurlijke materialen. Miljoenen naturelkleurige of gekleurde riviergrind- of kwartskorrels bijvoorbeeld. Met hars worden deze korrels tot een geheel samengebonden. Het resultaat? Een behaaglijke, duurzame, ruimtelijke en geluiddempende vloer. De grindvloeren van JDZ zijn kras- en stootvast, kwalitatief hoogwaardig en leverbaar in vele kleuren. En dat alles tegen een zeer scherp tarief. 

 

JDZ Vloeren werkt alleen met de beste materialen. Materialen die wij in de afgelopen 25 jaar hebben geselecteerd. Een siergrindvloer – ook wel korreltapijt genoemd – 

wordt naadloos gelegd en voorzien van een speciale sealing. Dat maakt de vloer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Door de bijzondere structuur neemt de vloer snel de omgevingstemperatuur aan, waardoor deze warm en behaaglijk aanvoelt. Een grindvloer is mét en zonder vloerverwarming te realiseren. 

Meer informatie over grindvloeren van JDZ? Of een kijkje nemen in onze showroom? Neem 
contact op.

Voordelen grindvloer:
 

  • Bepaal zelf uw kleursamenstelling 

  • Onderhoudsvrij en hygiënisch doordat de vloer geen naden of voegen heeft

  • Duurzaam en slijtvast

  • Behaaglijk doordat de vloer snel de temperatuur van de omgeving aanneemt

Onderhoud:

Normaal, licht onderhoud, zoals stofzuigen en dweilen, 1 keer per jaar met water en borstel schrobben, dan uitzuigen van vuil met waterstofzuiger.

 

Eigenschappen:

Uniek, antislip, oplosmiddelvrij, antiallergisch en slijtvast

 

Dikte:

6-8 mm

 

Kleuren:

Uiteenlopende kleuren

 

Aantal werkdagen:

2 dagen, na 24 uur beloopbaar en na 72 uur chemisch belastbaar