Gietvloeren
Voor uw huis, bedrijfspand of winkel
 

Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken of slaapkamer, PU-gietvloeren van JDZ brengen warmte en eenheid in ieder interieur. En wat te denken van ruimtes die naadloos in elkaar overlopen? Het kan met een gietvloer.

 

Een polyurethaan (PU) of gietvloer van JDZ is sterk, strak en naadloos. De vloeren zijn verkrijgbaar in alle trendy kleurstellingen. Ze kunnen bovendien met én zonder vloerverwarming worden gerealiseerd. Daarnaast is bijna elke ondergrond geschikt voor gietvloeren. Denk aan beton, tegels, hout of een (nieuwbouw)dekvloer. Maar voordat we aan de slag gaan, bekijkt onze interieurstyliste graag samen met u de mogelijkheden. Zij kan u ook voorzien van kleur- en interieuradvies.

Breng ook warmte in uw interieur met gietvloeren. Neem een kijkje in onze showroom. Neem 
contact op en maak een afspraak.
 

Voordelen kunststof gietvloer:
 

  • Bepaal zelf uw kleursamenstelling 

  • Onderhoudsvrij en hygiënisch doordat de vloer geen naden of voegen heeft

  • Duurzaam en slijtvast

  • Behaaglijk doordat de vloer snel de temperatuur van de omgeving aanneemt

Onderhoud:

Normaal, licht onderhoud, zoals stofzuigen met zachte borstel speciaal voor harde vloeren. Dweilen en swifferen is mogelijk. Onder stoelen of tafels moet vilt geplaatst worden om krassen te voorkomen.

 

Eigenschappen:

Uniek, oplosmiddelvrij, naadloos, anti-allergie en slijtvast.

 

Dikte:

2-3 mm

 

Kleuren:

Ral- en/of Ncs-kleuren. Gietvloeren zijn in uni-kleur en betonlook verkrijgbaar. Dit zijn 2 kleuren gemengd met een vlameffect erin.

 

Doorlooptijd:

4-5 werkdagen, na 24 uur beloopbaar en naar 48 uur chemisch belastbaar.