Cement gebonden vloer
Past in ieder interieur

Leef-Beton – ook wel bekend als Beton Ciré of cementgebonden beton – is duurzaam, slijtvast en brengt sfeer in ieder huis, bedrijfspand of winkelruimte. Niet alleen is dit product in vele kleuren leverbaar, ook kan het op zowel vloeren als wanden worden aangebracht. Doordat het beton met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek.

Leef-Beton wordt niet met water aangelengd, maar met een speciale hars. Dit maakt het product extra sterk en flexibel. Door de speciale eigenschappen kan het vrijwel op alle ondergronden worden toegepast. De structuur voelt aangenaam aan de voeten aan. De vloer kan met én zonder vloerverwarming worden gerealiseerd. 

 

Een betonvloer geeft een natuurlijk, robuust en stoer effect. U bepaalt zelf de structuur en kleur van uw gietvloer, passend bij de rest van uw interieur. Onze interieurstyliste kan u daarbij nauwkeurig adviseren. 

 

Meer weten over een betonvloer? Of een kijkje nemen in onze showroom? Neem contact op.

Voordelen betonvloer:
 

  • Bepaal zelf uw kleursamenstelling 

  • Onderhoudsvrij en hygiënisch doordat de vloer geen naden of voegen heeft

  • Duurzaam en slijtvast

  • Behaaglijk doordat de vloer snel de temperatuur van de omgeving aanneemt

Onderhoud:

Vanwege de speciale laklaag is normaal, licht onderhoud geen probleem. Denk aan stofzuigen met een zachte borstel en rubberen wieltjes, dweilen en swifferen. Breng vilt aan onder tafel- en stoelpoten. Dit om krassen op de vloer te voorkomen.

 

Eigenschappen:

Leef-Beton heeft een unieke uitstraling en is onder andere oplosmiddelvrij, naadloos, slijtvast, anti-allergisch én onderhoudsvriendelijk. 


Dikte:

De dikte bedraagt 2-3 mm.

Kleuren:
Leef-Beton beschikbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren.

 

Doorlooptijd:
4-6 werkdagen, na 24 uur beloopbaar en na 48 uur chemisch belastbaar.